Sälja på Tise
Hur sponsrar jag mina annonser?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan sponsra en Tise genom att klicka på “sponsra” -knappen i din annons. Här ser du även om din annons sponsras och hur lång tid som är kvar av den aktiva kampanjen. Ge dina annonser extra uppmärksamhet och öka sannolikheten för en försäljning genom att använda dig utav följande alternativ:

Toppen av kategorin

Annonsen fortsätter att vara högst upp i sökresultaten i den kategori där den publiceras.

Betald placering
Få din annons sponsrad i flödet för personer som har visat intresse för liknande saker.

Toppen av listan
Få din annonsen sponsrad till toppen av sökresultatet och “Alla nya tisar”-fliken.

Om du vill se hur många visningar din annons har fått kan du klicka på den aktuella annonsen via din profil. Sponsrade annonser visas ett begränsat antal gånger för varje användare och du kan inte själv se dina egna annonser som sponsrade visningar.

Om du upptäcker att din produkt får färre visningar och mindre engagemang än förväntat rekommenderar vi att du tittar på vår fotoguide för tips och råd om hur du tar bästa möjliga bilder av det du säljer. Genom att följa dessa tips kan kan du öka uppmärksamheten till din produkt.

Tips: Som Tise-medlem får du ett antal "Överst på listan" och "Betalda placeringar" inkluderade varje månad. Kostnaderna för sponsringen visas i appen baserat på kampanjalternativ och varaktighet.