Hur skapar, ändrar eller avslutar jag medlemskapet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Jeg vill bli Tise Member ☘️

Du hittar information om Tise Member genom att klicka på medlemskap i appens inställningar. Här kan du skapa ett medlemskap, ändra ett du redan har eller avsluta det.

Ändra ett medlemskap

Om du vill ändra ett medlemskap som du redan har kan du välja ändra medlemskap. Du kan också klicka på "M"-ikonen bredvid din profilbild.

:membership-badge:

Avsluta medlemskap

När du har startat en prenumeration går den på obestämd tid och kan avbrytas när som helst. För att säga upp ditt abonnemang, välj avsluta medlemskap. Om prenumerationen sägs upp avslutas den i slutet av den period du har betalat för (år eller månad).

Genom att prenumerera på Tise Member accepterar du omedelbar tillgång till tjänsten och att ångerrätten upphör när du använder de inkluderade medlemsförmånerna.