Når du modtager et bud på Tise

Hurra, nogen har lagt et bud ind på en af dine annoncer i appen! Her er en forklaring på, hvordan du nu fortsætter.

Opdateret over en uge siden

Trin 1: Pris

Forslag til en ny pris 💸

Hvis du ønsker det, er du velkommen til at foreslå en ny pris ved at klikke på "forslå bud". Hvis en ny pris vælges, vil køber automatisk modtage et modtilbud.

Afvisning af et bud 🚫

Ønsker du ikke at sælge? Afvis budet ved at trykke på "afvis". Når du er tilfreds med prisen, tryk på "fortset til levering".

Trin 2: Levering

Fragtleverandør 🚚

Du har muligheden for at ændre den valgte fragtleverandør. Køberen vil derefter modtage et modtilbud. Sørg for, at modtilbuddet holdes inden for budgrænserne og emballagens dimensioner. Hvis du skifter mening, kan du bare gå tilbage til den oprindelige leverandør. Hvis du er tilfreds med valget, gennemgå leveringsoplysningerne og klik på "accept".

Du har 3 dage til at reagere, før budet automatisk trækkes tilbage.

Du har accepteret et bud

Efter accepten modtager du en kode, som du tydeligt skriver på pakken. Derefter leverer du den til dit nærmeste DaoShop.

Annullering af handelen

Hvis du gerne vil annullere handelen efter at have accepteret den, kan du gøre det direkte i appen. Vælg "annuller handel", og vælg derefter din annulleringsårsag. Køberen vil ikke blive informeret om årsagen til, at du annullerede budet, kun at det er blevet annulleret.

Accept af et bud med "mødes" 🤝

Når et bud med "mødes" accepteres, skal køberen og sælgeren blive enige om, hvornår og hvor de skal mødes i chatten. Varen er nu reserveret til køberen.

Du kan læse mere om, hvordan du bruger "meet" her.