Forsendelse
Mødes - en tryg betaling uden fragt
Opdateret over en uge siden

Mødes er vores nye mulighed for dem af jer, der bor i samme område, ønsker at mødes og vil være endnu mere bæredygtige: Du kan nu bruge vores integrerede og sikre betalingsløsning uden forsendelse!

Du kan vælge at tilbyde at mødes, når du opretter eller redigerer en annonce:

1. Rul ned til adresselinjen

2. Klik på adresselinjen

3. Vælg at du kan mødes med køberen ✨

4. Gem

Hvis mødes er tilgængeligt for en Tise, vil annoncen have et tjekmærke, der informerer potentielle købere om, at å møde sælger er en mulighed. Køberen får mulighed for at vælge mellem forsendelse og møde, når de afgiver et bud.

Når et bud med meet accepteres, skal køber og sælger blive enige om, hvornår og hvor de skal mødes i chatten. Varen er nu reserveret til køberen.

Godt at vide:

⏱️ Mødet skal finde sted inden for 5 dage efter, at budet er accepteret.

✅ Når i mødes, skal køberen tjekke varen og acceptere den i chatten, hvis de er tilfredse med den. Det er sælgerens ansvar at sikre, at køberen faktisk godkender varen.

💰 Når varen er accepteret, vil udbetalingen til sælgeren blive igangsat. Pengene vil normalt nå sælgerens konto inden for 1-5 arbejdsdage.

Glædelig Tise´ing!