Købe på Tise
Fastlåst reservation
Opdateret over en uge siden

Hvorfor er pengene reserveret? 💸

Når du afgiver et bud ved brug af Tise Payment bliver der foretaget en reservation på din bankkonto for at sikre, at du har de nødvendige midler til købet.

Pengene kan kun trækkes fra din konto, hvis sælgeren accepterer buddet.

Hvad sker der hvis dit bud bliver afvist, trukket tilbage eller udløber?🕰️

Hvis et bud bliver afvist, trukket tilbage eller udløber, bliver reservationen slettet fra din bankkonto og det vil se ud som om at reservationen aldrig har været der.

Med andre ord blev pengene faktisk aldrig trukket fra din konto, kun reserveret - derfor kan du måske ikke se den oprindelige reservation eller en tilbagebetaling.

Hvad hvis der er gået 7 dage? 🚀

Hvis der er gået mere end 7 dage og pengene endnu ikke er blevet frigivet, skal du kontakte din bank for at få mere information om, hvorfor reservationerne stadig holdes.

Har du allerede kontaktet din bank? 💌

Hvis din bank har brug for yderligere oplysninger fra os, bedes du kontakte vores kundeserviceteam. Husk at vedhæfte et skærmbillede af din dialog med din bank eller et officielt brev fra din bank vedrørende sagen.

Vent venligst mindst 7 dage, så skulle reservationen forsvinde fra din bankkonto. ✨