Selling on Tise
Kun saat tarjouksen Tisessä

Jee, joku on tehnyt tarjouksen tuotteestasi! Tässä on lyhyt selitys siitä, miten edetä tarjouksen saatuasi

Päivitetty yli viikko sitten

Vaihe 1: Hinta

Ehdota uutta hintaa 💸
Jos haluat, voit vapaasti ehdottaa uutta hintaa klikkaamalla "tee vastatarjous" painiketta. Jos ehdotat uutta hintaa, ostaja saa automaattisesti tiedon vastatarjouksesta.

Tarjouksen hylkääminen 🚫

Jos haluat hylätä tarjouksen, voit tehdä niin klikkaamalla "hylkää" -painiketta suoraan sovelluksessa.

Vaihe 2: Lähetys

Kuljetuspalveluntarjoaja 🚚
Suomessa kuljetuksen tarjoaa Matkahuolto. Kun olet hyväksynyt tarjouksen sovelluksessa, saat Matkahuollon lähetyskoodin.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen

Jos olet tyytyväinen tarjottuun summaan ja olet valmis myymään tuotteesi Tisessä, hyväksy tarjouksen painamalla "hyväksy" -painiketta suoraan sovelluksessa.

Hyväksyttyäsi tarjouksen, saat koodin, jonka kirjoitat selvästi pakettiin. Tämän jälkeen viet paketin valitsemaasi toimituspisteeseen lähetettäväksi.

Sinulla on 3 päivää aikaa hyväksyä tarjous ennen kuin se peruutetaan automaattisesti.

Myynnin peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa myynnin tarjouksen hyväksymisen jälkeen, voit tehdä sen suoraan sovelluksessa. Valitse "peruuta myynti" ja valitse sitten peruuttamisen syy. Ostajalle ei ilmoiteta myynnin peruutuksen siitä, vaan ainoastaan siitä, että myynti on peruutettu.

Tarjouksen hyväksyminen tapaamisella 🤝

Kun ostaja ehdottaa tapaamista, ja olet hyväksynyt tarjouksen, ostajan ja myyjän on sovittava tapaamisaika ja -paikka chatissa. Tuote on nyt varattu ostajalle.

Voit lukea lisää siitä, miten käyttää "tapaamista" täältä.