Safety & trust
Kuinka voin estää käyttäjän ja mitä silloin tapahtuu?
Päivitetty yli viikko sitten

Estä käyttäjä on toiminto jolla voit rajoittaa ketkä sinua voi seurata, lähettää viestejä sekä tykätä julkaisuista.

Estääksesi käyttäjän, mene heidän profiiliin ja klikkaa kolmea pistettä, jotka löydät oikeasta yläkulmasta. Valitse ”Estä käyttäjä”. Käyttäjä ei saa tästä ilmoitusta.

Tykkää ja seuraa

• Estetyt käyttäjät eivät voi seurata sinua, etkä sinä voi seurata heitä.

• Jos estät käyttäjän jota seuraat, lopetat automaattisesti seuraamasta tätä. Jos poistat eston sinun tulee aloittaa käyttäjän seuraaminen uudestaan.

• Jos olet tykännyt juuri estämäsi käyttäjän julkaisuista, poistuvat ne automaattisesti. Jos estät henkilön et enää voi tykätä heidän julkaisuista, eikä he voi tykätä sinun julkaisuista.

• Estetyt käyttäjät eivät myöskään löydä sinua haku-kentästä.

Julkaisut ja listat

• Estettyä henkilön, piilotamme heidän julkaisut etusivulta, hauista sekä listoista.

• Jos estetyllä käyttäjällä on sinun julkaisuja heidän listoilla, nämä poistuvat automaattisesti (poikkeuksena julkaisut ”Ostoksesi” listalla)

• Jos olet luonut listan käyttäjän kanssa jonka haluat estää, heidän oikeus listaan poistetaan automaattisesti. Myös sinun oikeudet heidän luomiin listoihin poistetaan.

Viestit ja ilmoitukset

• Estetty käyttäjä ei voi lähettää sinulle viestiä, etkä sinä voi lähettää heille viestiä. Viestiketju on avoinna molemmille mutta kumpikaan ei pysty lähettämään viestiä.

• Käyttäjä ei saa ilmoitusta estosta mutta pidä mielessä että he saattavat huomata vieraillessaan sivullasi, että heidät on estetty, vaikka emme siitä erikseen ilmoita. Tise on julkinen alusta ja kun käyttäjä kirjautuu ulos, hän pystyy näkemään profiilisi, tosin ei tykkäämään julkaisuista.

Maksutapahtumat ja arvostelut

• Et voi estää käyttäjää jos sinulla on käynnissä maksutapahtuma kyseisen käyttäjän kanssa. Jos maksutapahtuman kanssa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakastukeen.

• Juuri estetty käyttäjä voi silti jättää sinulle arvostelun, jos välillänne on lähipäivinä ollut vireillä kaupankäynti, siitä syystä että emme halua antaa käyttäjälle mahdollisuutta estää henkilöä, jotta he eivät voisi antaa rehellistä arvostelua.

Voit aina poistaa eston käyttäjältä jonka olet estänyt menemällä profiilisi asetuksiin > Estetyt käyttäjät ja painamalla ”poista esto” heidän profiilin yläreunasta.