Tekniske problemer
Oplever du tekniske problemer?
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever fejl/bugs 🐛 eller at app'en ikke fungerer som den skal, så kan du tjekke nedenstående tips for at løse de mest almindelige problemer:

App:

- Gå til App Store eller Google Play og tjek om du har den seneste version af vores app.
- Tjek om den samme fejl opstår på et andet netværk og/eller prøv at bruge mobildata i stedet. Hvis du bruger en VPN, skal du slå det fra og prøve igen.

Browser:

- Ryd din browsers data og cookies.
- Nogle gange kan browserudvidelser forårsage problemer, så prøv at bruge inkognito-tilstand for at se om det løser problemet.

Vi arbejder altid på at opdatere Tise med de nyeste funktioner og rette eventuelle fejl. Hvis du har prøvet ovenstående tips og du stadig har problemer, så kan du kontakte os ved at bruge kontaktformularen og vælge følgende kategori "Bugs (Appen virker ikke som den skal)" og vi vil hjælpe dig med at komme på rette spor! 🌟

Bemærk venligst at hvis du oplever betalingsproblemer, så skyldes dette ofte manglende oplysninger om betalingskort eller bank.