Min bruker
Hvordan tilbakestiller jeg passordet på brukeren min?
Oppdatert over en uke siden

For å kunne logge på kontoen din, trenger du tilgang til den registrerte e-postkontoen.

Hvis du ikke har tilgang til den e-postadressen / eller hvis den ble stavet feil under registreringen, har vi dessverre ingen mulighet til å gjenvinne tilgang til den kontoen.

Vi forstår at dette kan være frustrerende, men denne policyen er ment å sørge for at Tise-kontoer ikke faller i feil hender.

Følg disse stegene for å manuelt logge på brukeren din:

1. Besøk https://tise.com/forgot og legg inn e-postadressen som er tilknyttet brukeren du ønsker å logge deg på.

2. Åpne mottatt e-post for videre instruksjoner for tilbakestilling av passordet på Tise-brukeren din

3. Åpne appen og logg inn med e-post og nytt passord under "logg inn med epost" for å bli pålogget med den aktuelle brukeren.