Alla samlingarKöpa på Tise
Hur får jag min betalningsinformation godkänd?

Lär dig hur du får dina utbetalningsuppgifter godkända av vår betalningsleverantör Stripe, i appens inställningar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Betalningsinformationen kan uppdateras direkt i appens inställningar under betalningsinformation eller uppdateras direkt via webben här.

Steg för steg

1. Öppna Tise-appen eller hemsidan, gå till inställningar och hitta Min utbetalningsinformation 📱

2. För att kunna få en utbetalning behöver du fylla i följande information:

• Namn

• Födelsedatum

• Adress

• Bankinformation

Om du är under 18 år måste du ha en förälder/vårdnadshavare som anger denna information åt dig. Du kan fortfarande registrera din egen bankinformation för att få utbetalningarna till ditt personliga bankkonto.

3. Användarvillkoren måste också godkännas. Detta görs genom att trycka på knappen till höger om Acceptera användarvillkor 📝

4. När detta är gjort, klicka på Uppdatera uppe i det högra hörnet 🔎

5. Vänta på de magiska orden: Din användare är redo att ta emot utbetalningar

Bra att veta 💡

Vår betalningsleverantör Stripe som hanterar information och betalningar är enligt lag skyldiga att genomföra en så kallad KYC (Know Your Customer) undersökning för varje användare som registrerar sig på appen, vilket inkluderar identitetsverifiering för användaren av ett Stripe-konto (konto för att ta emot betalningar).

​Ibland ber vår betalningsleverantör om legitimation och/eller ytterligare dokumentation för att kvalitetssäkra användarkontot. Om detta skulle bli relevant kommer du kunna ladda upp denna informationen direkt i appen. Om du är under 18 år måste denna information laddas upp i samråd med en vårdnadshavare (t.ex. en förälder).

Se till att dokumenten uppfyller de krav som ställs av Stripe. Du kan hitta mer information om kraven här.

Skulle du ha några frågor är vårt support-team redo att hjälpa till. Tack för att du är en värdefull medlem av vårt Tise community 💚