Köpa på Tise
Hur får jag min betalningsinformation godkänd?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna få utbetalningar från Tise måste betalningsinformationen i appens inställningar godkännas av vår betalningsleverantör. Betalningsinformationen kan uppdateras direkt i appens inställningar under "betalningsinformation" eller uppdateras direkt via webben här.

För att kunna få en utbetalning behöver du fylla i följande information:

- Namn
- Födelsedatum
- Adress
- Bankinformation

Viktigt: Personen som är registrerad under betalningsinformationen måste vara 18 år eller äldre. Om du är under 18 år måste du ha en förälder/vårdnadshavare som anger denna information åt dig. Du kan fortfarande registrera din egen bankinformation för att få utbetalningarna till ditt personliga bankkonto.

Användningsvillkoren måste också godkännas. Detta görs genom att trycka på knappen till höger om "Acceptera användarvillkor".

När betalningsinformationen är ifylld och användarvillkoren har godkänts är det också viktigt att klicka på "Uppdatera" uppe i det högra hörnet. Om utbetalningsinformationen blir godkänd visas följande text högst upp i statusfältet: "Din användare är redo att ta emot utbetalningar".

Ibland ber vår betalningsleverantör om legitimation och/eller ytterligare dokumentation för att kvalitetssäkra användarkontot. Om detta skulle bli relevant kommer du ha möjlighet att ladda upp denna informationen direkt i appen. Om du är under 18 år måste denna information laddas upp i samråd med en vårdnadshavare (t.ex. en förälder).