Alla samlingarMitt konto
Hur registrerar jag min utbetalningsinformation?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna ta emot betalningar på Tise måste din utbetalningsinformation godkännas av vår betalningsleverantör Stripe 💸

Du kan registrera och ändra din utbetalningsinformation här eller direkt under "utbetalningsinformation" i appens inställningar.

Information som måste fyllas i är:

• Ditt fullständiga namn

• Födelsedatum

• Adress

• Bankuppgifter

💡Om du är under 18 år måste utbetalningsinformationen registreras av en vårdnadshavare (t.ex. förälder). Du kan ändå registrera ditt kontonummer för att ta emot betalningar till ditt personliga bankkonto.

Stripe kan vanligtvis verifiera användarnas identiteter automatiskt, men ibland behöver de mer information för att verifiera ett konto.