Är Tise Member något för mig?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
:membership-badge:

Tise-familjen består av ett gäng engagerade och medvetna unga människor som vill göra skillnad. Vårt mål är att påverka samhället att tänka mer hållbart och vara en lösning som är bättre för miljön 🌱

Kanske verkar de stora problemen för stora, men de små sakerna vi gör tillsammans gör skillnad. Vi vill arbeta hårdare för att sprida denna ideologi - därför har vi skapat Tise Member - bli en del av oss! 💚

Fordeler med å være Tise Member

• Inkluderar Betald placering

• Möjligheten att testa nya funktioner

• Tillgång till nya funktioner och exklusiva fördelar

• Tillgång till evenemang exklusivt för medlemmar

Du kan välja mellan våra tre medlemspaket: Small, Medium och Large.