Selling on Tise
Milloin vastaanotan maksuni?
Päivitetty yli viikko sitten

Kun paketti on vahvistettu toimitetuksi/hyväksytty, maksun saapumiseen tilille kestää yleensä 1-5 arkipäivää. Mikäli vahvistetun toimituksen jälkeen on kulunut yli 24 tuntia ja arvioitua maksupäivää ei ole vieläkään ilmoitettu, voit tarkistaa onko maksutietosi hyväksytty.

Sinun tulisi nähdä tieto tulevasta maksupäivästä asetuksistasi. Mikäli arvioitu maksupäivä on arkipyhä, maksu pyritään maksamaan seuraavana arkipäivänä. Jos olet samalla ajanjaksolla tehnyt useita myyntejä, maksuja saatetaan yhdistää yhdeksi maksusuoritukseksi.

Sovelluksessa näkyvä päivämäärä on viimeisin päivitys, jonka saamme maksupalveluntarjoajalta, mutta joskus päivämäärä voi kuitenkin poiketa sovelluksessa ilmoitetusta päivästä. Yleensä päivämäärä ei kuitenkaan poikkea kuin päivällä tai kahdella.

Meiltä saapuvat maksut on merkitty "Saxo Payments A/S", "TISE ****** (annonsekode)" , "STRIPE", "STRIPE TRANSFER", "Banking Circle Denmark" tai "The Currency Cloud Ltd".