Kaikki kokoelmatMy account
Yleisiä kysymyksiä arvosteluista
Päivitetty yli viikko sitten

Arvostelu Tise -maksun kautta 💸

Tisen maksutapaa käytettäessä sekä myyjä että ostaja voivat antaa arvostelun heti.

Arvostelu Tise-maksun ulkopuolella

Kun merkitset tuotteen myydyksi, sinulle ilmestyy vaihtoehto valita ostaja arvostelua varten. Tise-maksun ulkopuolella (esim. käytettäessä Mobilepaytä) myyjän on annettava arvostelu ensin.

Molemmissa tilanteissa arvostelut tulevat näkyviin, kun molemmat käyttäjät ovat antaneet toisilleen arvostelun, tai kun 30 päivän arvosteluaika on umpeutunut 🌱

Arvostelujen poistaminen 💬

Uskomme, että luotettava arvostelujärjestelmä on välttämätön turvallisen ja osallistavan markkinapaikan luomiseksi 💚 Järjestelmän luotettavuuden säilyttämiseksi meillä on erittäin korkea kynnys arvostelujen poistamiselle, sen jälkeen kun ne on annettu.

Poistamme arvosteluja vain, jos arvostelija sitä pyytää tai jos saamme todisteita siitä, että kauppaa ei koskaan tapahtunut. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tukeen ja ilmoita arvosteluun liittyvä Tise-ID sekä käyttäjänimi.

Emme pysty muuttamaan arvostelua, voimme vain poistaa sen, jos vaatimukset täyttyvät💡