Hvordan registrerer jeg mine udbetalingsoplysninger?
Opdateret over en uge siden

For at modtage betalinger på Tise skal dine udbetalingsoplysninger godkendes af vores betalingsudbyder Stripe.

Du kan registrere og ændre dine udbetalingsoplysninger her eller direkte under "udbetalingsoplysninger" i appens indstillinger.

Oplysninger, der skal udfyldes for at modtage betaling er:
- Dit fulde navn
- Fødselsdato
- Adresse
- Bankoplysninger

Hvis du er under 18 år, skal betalingsoplysningerne registreres af en værge (f.eks. dine forældre). Du kan stadig registrere dit kontonummer for at modtage betalinger til din personlige bankkonto.

Stripe er normalt i stand til at bekræfte brugernes identiteter automatisk, men nogle gange har de brug for flere oplysninger for at bekræfte en konto.