Hvordan registrerer jeg utbetalingsinformasjonen min?
Oppdatert over en uke siden

For å motta utbetalinger på Tise, må utbetalingsinformasjonen din være godkjent av betalingsleverandøren vår Stripe.

Du kan registrere og endre utbetalingsinformasjonen din her eller direkte under "utbetalingsinformasjon" i appens innstillinger.

Informasjon som må fylles ut for å motta betaling er:

- Fullt navn
- Fødselsdato
- Adresse
- Bankdetaljer

Dersom du er under 18 år må utbetalingsinformasjonen registreres på en verge (eks: forelder). Du kan fortsatt registrere kontonummeret ditt for å motta betalinger til din personlige bankkonto.

Vanligvis er Stripe i stand til å bekrefte brukernes identiteter automatisk, men noen ganger trenger de mer informasjon for å bekrefte en konto.