Sälja på Tise
Hur skapar jag en Tise (annons)?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en Tise, klicka helt enkelt på "+" i menyn. Här kan du lägga till foton, pris, beskrivning, filter och hashtags.

Slutligen väljer du önskad leveransmetod och en kategori som bäst passar den produkten som ska säljas.

Kolla in vår fotoguide för tips och information om hur du tar bästa möjliga bild av din produkt. Läs även om hur du promotar din Tise. Om du följer dessa tips kan du öka uppmärksamheten till din produkt.