Handle på Tise
Hvordan får jeg utbetalingsinformasjonen godkjent?
Oppdatert over en uke siden

For å kunne motta utbetalinger med Tise må utbetalingsinformasjonen i appens innstillinger være godkjent av betalingsleverandøren vår. Utbetalingsinformasjonen kan oppdateres direkte i appens innstillinger under "utbetalingsinformasjon" eller oppdateres direkte på web her.

Informasjon som må fylles inn for å kunne motta en utbetaling er:

- Navn
- Fødselsdato
- Adresse
- Bankinformasjon

Viktig: Personen som registreres under utbetalinginformasjon må ha fylt 18 år. Dersom du er under 18 år må du få en forelder til å legge inn denne informasjonen for deg. Du kan fortsatt registrere egen bankinformasjon for å motta utbetalinger på din personlige bankkonto.

Brukervilkårene må også godkjennes, og gjøres ved å trykke på knappen til høyre for "Godkjenn brukervilkår".

Når utbetalingsinformasjonen er ferdig utfylt og brukervilkårene er godkjent er det også viktig å trykke "Oppdater" oppe i høyre hjørne. Dersom utbetalingsinformasjonen blir godkjent vil statusfeltet på toppen vise følgende tekst: "Brukeren din er klar til å motta utbetalinger".

I noen tilfeller vil betalingsleverandøren vår be om å få tilsendt en ID og/eller et tilleggsdokument for å kvalitetssikre brukerkontoen. Dersom dette skulle bli aktuelt vil du få mulighet til å laste opp denne informasjonen direkte i appen, og følgelig om du er under 18 år må denne informasjonen lastes opp i samråd med en formynder (eks: en forelder).