Sikkerhet på Tise
Hvordan kan jeg blokkere en annen bruker og hva skjer når jeg gjør det?
Hvordan kan jeg blokkere en annen bruker og hva skjer når jeg gjør det?
Oppdatert over en uke siden

Blokkere brukere er en funksjon som hjelper deg å begrense hvem som kan følge deg, sende deg meldinger og like tisene dine.

For å blokkere en bruker, gå til profilen deres, trykk på de tre prikkene øverst til høyre og trykk “Blokker”. Vi varsler ikke personen om at du har blokkert de.

Likerklikk og følging

• Brukere som du har blokkert kan ikke følge deg og du kan ikke følge de.

• Hvis du blokkerer en annen bruker som du allerede følger vil du ikke lenger følge den brukeren. Hvis du avblokkerer brukeren må du følge personen på nytt om du ønsker det.

• Hvis du har likt noen av den andre brukeren sine tiser vil likerklikkene bli fjernet. Hvis du blokkerer en annen bruker vil du ikke lenger kunne like deres annonser og de vil ikke kunne like dine.

• Blokkerte brukere vil ikke få deg opp i søkeresultatet hvis de søker etter din profil.

Annonser og lister

• Etter at du blokkerer en annen bruker vil vi gjemme alle deres annonser i feeden din, søkeresultater og i utforsk.

• Hvis de er en del av en av dine lister vil de bli fjernet. Du blir også fjernet fra deres lister.

Chat og varsler

• Brukere som har blokkert vil ikke kunne sende deg meldinger og du kan ikke sende de meldinger. Chatten vil fortsatt være synlig for begge, men ingen vil kunne sende meldinger.

• Blokkerte brukere vil ikke bli varslet om at de er blitt blokkert, men husk at dersom de besøker din profil vil de sansynligvis forstå at du har blokkert de. Tise er også en åpen platform, så dersom de logger ut vil de også kunne se, men ikke like, dine annonser.

Transaksjoner og anmeldelser

• Du kan ikke blokkere en bruker hvis det er en pågående handel med den brukeren. Hvis du har problemer knyttet til handelen, ta kontakt kundesupport.

• Hvis du nylig har gjennomført en handel med en bruker du velger å blokkere vil de fortsatt ha muligheten til å legge igjen en anmeldelse av deg. Det er å unngå at brukere blokkerer andre brukere de mistenker vil gi de en dårlig anmeldelse selvom den er ærlig.

Du kan alltid avblokkere brukere you har blokkert. Gå til Innstillinger > Blokkerte brukere og trykk på “Avblokker” øverst i profilen til brukeren.