Kom igang!
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

I denne artikel får du svar på de ofte stillede spørgsmål, vi modtager fra vores skønne brugere på Tise.

Opdateret over en uge siden

Generelt

• Hvor finder jeg Tise-IDet?

Du kan finde Tise-IDet i chatten med køber/sælger. Denne kode er knyttet til dit køb foretaget gennem Tise Payment 🛍️

• Hvordan markerer jeg produktet som solgt?

For at markere produktet som solgt klikker du på "Rediger", ruller ned, og klikker på "Markér som solgt" 👍

• Mine penge mangler, efter jeg har afgivet et bud.

Bud reserverer penge, men bliver ikke opkrævet, før de accepteres. Hvis et bud ikke er vellykket, frigives reservationen inden for 3-10 arbejdsdage, hvilket kan forsinke visningen af den oprindelige reservation eller en tilbagebetaling.

• Jeg har en gammel bankkonto registreret på min bruger.

For at opdatere din bankkonto skal du gå til dine udbetalingsoplysninger i dine profilindstillinger 💸

• Køberen har rapporteret et problem med varen?

Du vil modtage opfølgning fra os angående de næste trin.

• Sælgeren svarer ikke

Det er ikke altid tilfældet, at sælgere svarer på henvendelser, og der er ikke noget, vi kan gøre i sådanne situationer. Vi anbefaler at forsøge at finde andre sælgere, der tilbyder lignende varer 🤗

• Jeg bor uden for Norden

For øjeblikket er vores tjenester ikke tilgængelige uden for de nordiske lande, så du vil ikke kunne indtaste nogen bankkortoplysninger. Du kan stadig bruge vores chatfunktion til at arrangere salg, møder eller forsendelser med andre brugere 🌎

🙋 Min bruger

• Hvordan verificerer jeg min identitet?

Vi foreslår at bruge en digital ID som BankID eller MitID til øjeblikkelig verifikation. Få adgang til en chat og følg trinnene for at bruge dit lands digitale ID. Hvis en digital ID ikke er en mulighed, fortsæt med manuel verifikation, som kan tage op til en uge.

• Hvordan endrer jeg min fødselsdag?

Du kan endre din fødselsdag under dine udbetalingsoplysninger. Hvis du er under 18 år, kan du kigge på denne artikkel 🎂

• Hvordan nulstiller jeg mit passord?

For at nulstille dit passord kan du følge trinnene i denne artikel.

💸 Budgivning og betalinger

• Hvordan annullerer jeg et bud?

Hvis handlen ikke er accepteret af sælgeren endnu, kan du klikke på "Annuller budet" i chatten mellem dig og sælgeren.

• Jeg fik en dårlig anmeldelse, kan jeg slette den?

Vi sletter kun anmeldelser hvis enten personen, der har givet anmeldelsen, kontakter os direkte, eller hvis du kan give dokumentation for, at transaktionen aldrig fandt sted 🤲

• Hvordan verificerer jeg mine udbetalingsoplysninger?

Tag et kig på denne artikel for at lære, hvordan du uploader ID-dokumenter til godkendelse af betalingsoplysninger 👤

📮 Forsendelse og levering

• Hvad gør jeg, hvis jeg overskrider forsendelsesfristen?

Hvis pakken ikke sendes til tiden, annulleres budet automatisk. Sælgere kan annullere, indtil det er markeret som sendt, hvilket giver købere mulighed for at afgive et nyt bud og generere en ny kode 📦

• Hvordan returnerer jeg et produkt?

Efter at have rapporteret et problem inden for 24 timer vil du modtage en opfølgende mail fra os, og vi vil overveje sagen.

• Kan jeg købe flere varer fra én bruger og få en forsendelse?

Ja, sælgeren kan oprette en felles Tise for hver af de varer, du ønsker at købe, og angive prisen derefter 👍

• Hvad skal jeg gøre, hvis sporing af pakken ikke opdateres?

Efter 4-5 dage modtager du en meddelelse i appen. Hvis du bekræfter at forsendelsen er sendt, forlænges annulleringsfristen ⏰

• Pakken blev ikke afhentet, og jeg har stadig pakken.

Kontakt forsendelsesudbyderen for at finde ud af hvorfor. Hvis omlægning ikke er mulig, skal du annullere budet. Køberen kan afgive et nyt bud eller bruge alternative forsendelsesmuligheder 📦

• Hvordan rapporterer jeg et problem med leveringen?

Efter bekræftet levering skal du rapportere et problem ved at klikke på knappen "Rapporter problem" i chatten inden for 24 timer.

• Hvad gør jeg, hvis jeg modtager den forkerte pakke?

Du skal kontakte forsendelsesudbyderen, så de kan sende pakken retur eller til dens retmæssige ejer.

• Min pakke er stjålet - hvad skal jeg gøre?

Rapporter det venligst til politiet, hvis du mistænker tyveri. Generelt gives der ikke kompensation for pakker, der er blevet tabt før fragtfirmaet bekræfter afhentning ✍

• Pakken er blevet returneret til sælger på grund af ukendt adresse

Vi kan annullere handlen, og køberen kan afgive et nyt bud. Sørg for at dobbelttjekke din registrerede adresse, inklusive navnet på din postkasse 🤞

🕵️‍♀️ Tekniske og sikkerhedsmæssige spørgsmål

• Hvordan sletter jeg en anmeldelse, jeg har givet til en bruger?

For at slette en anmeldelse kan du kontakte Support og give Tise-ID samt brugernavnet, der er tilknyttet anmeldelsen, som du ønsker at slette.

• Pakken blev returneret til afsenderen på grund af ukendt adresse.

Vi kan annullere handlen, og køberen kan afgive et nyt bud. Sørg for at dobbelttjekke din registrerede adresse, herunder på din postkasse 🤞

• Jeg har to brugere på Tise. Hvordan kan jeg slette en af dem?

Hvis du har to brugere, kan du slette en af dem her. For virksomhedsprofiler tillader Tise dig at have to brugere ⭐️

• Hvorfor har jeg modtaget en faktura fra Dao?

Dette sker, når forsendelser overskrider maksimale dimensioner. Sælgeren vil blive faktureret for differencen plus håndteringsgebyrer. Kontakt Dao for mere information 📮

• Hvordan skjuler jeg min profil for søgemaskiner?

Du kan ændre denne indstilling her 🔒

• Jeg tror, jeg er blevet snydt. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du mistænker en svindel, skal du rapportere brugeren ved at klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne af din chat 🤞 Vi anbefaler at bruge Tise Payment for sikre transaktioner 🔒

• Hvorfor er min konto suspenderet/blokeret?

For spørgsmål om suspension og blokering kan du sende en e-mail til [email protected] med den e-mail, du har registreret på din bruger hos Tise 💚